Last ned sertifikat her til bruk på reise eller i andre situasjoner det trengs bevis for sertifisering eller følg stegene under for å se sertifikat igjennom sertifiseringsinstans. 

Last ned utvidet bruksanvisning med all informasjon om produktet, bruk og vedlikehold.

Åpne Applus her

Åpne hjemmesiden ved å klikke på denne boksen og følg instruksene videre på denne hjemmesiden.

Skriv inn ZincIn AS

Skriv inn ZincIN AS i feltet market med nummer 1 vist på bildet under.

Klikk search

Når du klikker search på siden vil det dukke opp en boks under hvor det står ZincIn AS og all vår kontaktinformasjon, samt sertifikatet på våre masker.

Utvid pilen

Utvid pilen for å se sertifikatet og laste dette ned. Denne linken kan du bruke hvis du skal ut å reise eller blir stoppet i en annen kontroll med våre masker.

Mandag 13. september oppnådde Hygienic Half Mask FFP2-sertifisering. Under finner du en veiledning på hvordan finne sertifikatet og  dokumentet signert med relevant info i forhold til CE-nummer etc. 

FFP2-sertifiserte masker beskytter begge veier og er testet i forhold til deres evne til å filtrere utenfra og inn mot den personen som bærer masken. Anbefales i helsevesenet, og også for mennesker som arbeider i miljøer hvor det er mye forurensning eller partikler i luften. Nå er en viktig milepæl nådd for vår del, og det er også gledelig at Hold Norge Rent bidrar til å fremme denne nyheten og dette produktet. Se Hold Norge Rent sine anbefalinger her. Vårt mål har hele tiden vært å skape et produkt som bidrar til redusert forsøpling. I tillegg innehar produktet en ikke-giftig teknologi som har fått navnet Clean+Protect™. Denne teknologien er så langt patentert i 44 land og virker positivt inn på huden, i tillegg til å reduserer virus og bakterier (testet og godkjent mot SARS-CoV-2, Corona virus). Hygienic Half Mask kan nå brukes på reise (også flyvninger), klinikker/sykehus, innen produksjon av næringsmidler, og inne mange håndverksbransjer (ref. som støvmaske).

ZincIn AS er selskapet er eier av Hygienic Half Mask og alle tilhørende sertifiseringer, og vi håper at dette produktet kan bidra positivt i forhold til en redusert bruk av engangsmunnbind/-masker i det offentlige rom (som vi vet medfører mye ekstra forsøpling). Undersøkelser/rapporter anslår at det i 2020 havnet 1,53 milliarder engangsmunnbind i havet. Nå åpnes det heldigvis opp igjen. Jobb og reis tryggere og mer miljøvennlig med Hygienic Half Mask.