Verdens mest avanserte

4 - L A G S

TØYMUNNBIND

HYGIENIC HALF MASK

Hygienic Half Mask  er utstyrt med to integrerte filtre som verken kan eller skal skiftes ut. Munnbindet kan vaskes på 60 grader, tåler minimum 200 vask i vaskepose, har sterk neseklemme som minsker dugg på briller og stramme-funksjon på stroppene bak ørene for optimal passform til ditt ansikt.

Oppfyller kravet til høyeste bakteriell filtreringseffektivitet BFE ≥ 90% (SN-CWA 17553:2020).

Material i vårt gjenbrukbare munnbind:

60% polypropylen
20% PTFE Nanofilm filter
20% ES fiber

UNIKE EGENSKAPER

CWA 17553:2020

Høyeste bakteriell filtreringsevne målt til 99,3%.

UNIK TEKNOLOGI

Ikke-giftig selv-rensende teknologi som er patentert i 44 land til nå.

Neseklemme

Sterk neseklemme for å minske dugg på briller.

GJENBRUKBAR

Kan vaskes på 60 grader og luftørkes.

INGEN GIFTIGE KJEMIKALIER

Inneholder ingen giftige eller skadelige for helse -og miljøkjemikalier.

JUSTERBARE ØRESTROPPER

Strammefunksjon på stroppene bak ørene.

4-LAGS FILTRERING

Ytterlag og innerlag forhindrer mask akne. Filtreringslag 2 og 3 består av PTFE Nanofilm filter og ES fiber filter.

plager med kviser etter bruk av munnbind?

Hygienic Half Mask kan hjelpe med «maskne»!

Stoffet/materialet i Hygienic Half Mask er laget for å redusere hudirritasjoner og friksjon som oppstår ved bruk av munnbind over lengre tid. Vårt munnbind irriterer derfor ikke huden og reduserer opphopning av urenheter.

Hygienic Half Mask har en innebygd ikke-giftig selv-rensende teknologi. Parx Saniconcentrate TM som er selve teknologien produseres ved hjelp av hudens egen forsvarsmekanisme og er basert på sporelement sink, som er kjent for sin sårhelende egenskap.

Fiberdukens mønster gir også en sifon-effekt (pustende rørsystem) som reduserer klamhet og svette, og har en vannavstøtende egenskap.

Munnbindet føles lett og mykt mot huden.

Generelt er “maskne” et paraply-uttrykk for flere hudforhold som kan være forårsaket av munnbind. Det kan blant annet omfatte:

  • Kviser: Kviser skjer når porene tettes av eksempelvis olje, døde hudceller og/eller andre partikler.
  • Rosacea: Hvis man har rosacea, kan bruk av munnbind resultere i en forverret tilstand.
  • Kontakteksem eller kontaktdermatitt: Tilstanden oppstår når man er allergisk eller sensitiv mot materialet som er i kontakt med huden. Det kan føre til utslett, irritasjon, og/eller blemmer.
  • Follikulitt: Infeksjoner i hårsekkene og fremstår som ujevnheter i huden med et kviselignende utseende. Det kan være svært smertefullt.

Parx Materials Saniconcentrate™ er en teknologi basert på å gjøre plastoverflater motstandsdyktig mot groing av bakterier, virus og sopp.

ZincIn samarbeider tett med Parx Materials, og du kan lese om tester og godkjennelser av forskjellige produkter opp mot ulike ISO-standarder på deres nettsider.

FAQ

Beskytter munnbindet deres mot korona?

IKKE ENDA! Vi er i en sertifiseringsprosess, så i løpet av sommeren håper vi å kunne tilby beskyttelse for deg og dine omgivelser mot COVID-19.  Som bonus forhindrer den antibakterielle teknologien groing av bakterier i kontakt med munnbindet. Det vil derfor si at du trygt kan ta på munnbindet uten at dette utgjør spesiell fare.  Les FHI sine retningslinjer her

Hva er SN-CWA 17553:2020?

Dette er en standard som CWA utgav i 2020 , og er en veiledning for bruk av munnbind til bruk i det offentlige rom — Veiledning om minstekrav, prøvingsmetoder og bruk. Våre munnbind følger denne standarden og kan trygt brukes ute i det offentlige rom. 

Hva er BFE?

Bakteriell filtreringseffektivitet også kjent som forkortelsen BFE, er et mål på hvor mye bakterier som slipper ut fra deg som bruker av munnbind til omgivelsene. Vårt munnbind oppfyller kravene for begge overnevnte prosentandeler. 

Hvor kan man bruke dette munnbindet?

Vi anbefaler at masken brukes under dagligdagse aktiviteter eller på steder der det er vanskelig å holde god avstand. 

Kan man bruke det flere ganger før vask?

Hvis du skal til å fra jobb eller andre steder som krever munnbind, anbefaler vi å oppbevare munnbindet flatt og tørt imellom bruk. Benytt gjerne zip lock posen som produktet kommer i. Vask munnbindet om det blir skittent eller veldig vått.

Hvor ofte skal man vaske dette?

Ettersom ytter -og innerlag er av vevd antibakteriell materiale anbefaler vi vask 2-3 ganger i uken, eller hvis munnbindet blir vått eller skittent.  Ved vask anbefaler vi bruk av vaskepose og normal vaskesekvens på 60 grader. 

Finn din størrelse

Optimal og komfortabel passform med innvendig neseklemme.

Tilgjengelig i to forskjellige størrelser:

A: Mål fra ytterkant kinnben, over til samme punkt på motsatt side.

B: Mål godt under haketippen til over nesetippen. 

  • Medium – A: 21.5cm B: 13cm
  • Large – A: 25cm B: 14.5cm

ARTIKLER OM MUNNBINDET